Tiltak for å få barnefamilier ut på tur

- Utleie av Fjellpulk -

Sommeren 2006 søkte Norsk Folkehjelp Harstad om økonomisk støtte fra Statkraftfondet. Et av delprosjektene var at vi ønsket å tilrettelegge for at det skulle bli lettere for barnefamilier å komme seg ut i skog og mark. Vi har kjøpt inn en rekke turutstyr som vi stiller tilgjengelig slik at barnefamilier kan komme seg ut i naturen uten å måtte gå til innkjøp av kostbart utstyr.

Vi har gått til innkjøp av følgende:

- En komplett, original fjellpulk med varmepose

- 8 akebrett, for baby og for barn

- Hodelykter

- Utstyr til isfiske

Slik ser barneakebrettene ut.
Slik ser babyakebrettene ut.

Frivillighetssentralen:

Telefon: 770 65890

post@fvs-harstad.no

Fjellpulken (komplett med drag og varmepose) disponeres av Frivillighetssentralen i Harstad. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk Folkehjelp Harstad og Røde Kors. Frivillighetssentralen låner også ut skiutstyr og annet turutstyr. Det koster 200 kr per døgn å leie pulken. Dersom du ønsker å leie denne, ta kontakt med frivillighetssentralen for å reservere den eller gjøre en avtale. Pulken oppbevares på Røde Kors-huset i Havnegata i Harstad.

Resten av utstyret nevnt ovenfor er plassert på Norsk Folkehjelp sin hytte på Bjørnhaugen. Ta kontakt med oss, særlig i påsken, dersom du er interessert i å låne noe av dette.