Aktivitetsrapport for starten av 2010

Året 2010 startet (som forventet) med høy aktivitet. Styret har drevet med årsmøteforberedelser, det har blitt utarbeidet aktivitetsplan og handlingsplan for 2010. I tillegg til dette har følgende aktiviteter funnet sted:

Nytt forbrenningstoalett ble skaffet til veie og montert på hytta i januar 2010. Dette hadde vært et savn lenge og vil helt klart øke kvaliteten på oppholdet for de besøkende. Vi takker www.hyttetorget.no og Neumann Bygg for god pris på dette produktet.
En av cellene til batteriet til folkehjelpsbåten hadde ikke klart kuldeperioden og batterier var dermed ødelagt. Vi takker Harstad Batteriservice som gav oss nytt batteri på dagen! 
Den 03 februar gjennomførte vi reautorisering av våre sanitetsmannskaper. Dette er en måte å bekrefte at våre mannskaper har de nødvendige kunnskapene innenfor førstehjelp. Fem mannskaper tok prøven og alle bestod. Det vil bli gjennomført en lignende prøve i nær framtid for dem som ikke hadde mulighet til å delta denne kvelden. Følg med på aktivitetsplanen.

På bildet er det Inge og Bjørn Tore som svarer på spørsmål.

Takket være et økonomisk tilskudd fra Harstad Jern og Metall samt et ekstremt godt tilbud fra Dekkmann og Tysse investerte vi i en ny kapellhenger til scooteren. Hengeren ble hentet 04. februar.
Hengeren er allerede operativ og klar til bruk, men vil nær framtid bli uniformert.
Scooteren på plass i hengeren...

Tekst og foto: Sverre