Countryfestivalen på Grytøy

 19-21. juli 2007

For andre år på rad har Folkehjelpa hatt sanitetsvakt på Countryfestivalen på Grytøya.  Årets begivenhet tiltrakk enda mer publikum enn i fjor og Folkehjelpa var selvsagt til stede fra torsdag kveld til søndag morgen for å dekke sanitetsdelen. I løpet av helga  tok vi noen bilder.

Ivar og Geir utenfor de to lavvoene, som vi fant en strategisk plass til i leirområdet.  Vi viste oss  med Folkehjelpsflagg, vester og uniformert bil.
Folkehjelpsbilen og lavvoen utenfor Lundenes skole.

Vi ser her scenen, der det hele tiden var mye publikum rundt. Vi ser også ryggen på Ivar, som følger med på det som skjer.  Mon tro hva som er av mest interesse – publikum eller den kvinnelige artisten?…

En flott scene... 

...og et flott arrangement!

Ivar utenfor en av salgsbodene med bl. a klær.
Ikke alle huska på å få hatten med seg til festivalen, så hva gjør man da? Jo man lager sin hatt, som vi her ser to jenter har gjort. Godt arbeid, har til og med fått stjerna på plass. Måtte bare få Ivar til å stille seg opp i lag med dem.
Vi var heldig å få hilse på et gammelt medlem av Folkehjelpa i Harstad.. Han heter Odd Arne Iversen, som vi her ser i lag med Ivar Stangnes. Selvsagt må vi ha et bilde.

Folkehjelpa satte opp lavvoen ved siden av et trivelig ektepar som kom i bobil fra Evenesmarka.  Du kan si vi raskt ble goe naboer, der folkehjelpa hjalp til med rigging av presennning til ekteparet, og etter dette ble det stadig spandert kaffe, kaker og nøtter.

Siden herren på bildet var knallgo på gitar og sang hadde vi med ett og musikk både fra naboen og fra scenen. Ingenting var bedre - og Inge var til stadig og spurte etter en låt eller to fra herren på bildet.

Det ble ikke snakk om så mye soving denne helga, og ett kan man si: Bedre countrymusikk har vi ikke hørt på lenge.

Tekst og Foto: Inge Fagerland